Reizen in Togo

Woezon (welkom) in Togo, een van de kleinste landen in Afrika! Vanwege de onbekendheid Togo is een ideale bestemming voor de avontuurlijke reiziger. Het grenst aan Ghana, Benin, Burkina en de oceaan. De kustlijn is doorspekt met voodoo cultuur, vissersdorpjes en de productie van palmolie, kokosolie en sodabi. Op weg naar het Noord-Westen bevindt zich de hoogste berg in Togo, Mont Agou, omgeven door groene heuvels met koffie en cacao velden, kleurrijke vlinders en verfrissende watervallen. Verder naar het noorden bevinden zich traditionele wevers dorpen en vindt je de overblijfselen van grote ijzer ovens. Op de grens met Benin in het Noorden vindt u de Tamberma, een van de meest pittoreske gebieden van Togo. Togo is relatief klein, maar zeer divers en rijk aan culturen. Sommigen noemen Togo ook wel het Zwitserland van Afrika, of 'Afrique en miniatuur'.

Wist u dat het ook goed fietsen is in Togo? Een mooie manier om op een sportieve manier de prachtige en diverse cultuur en natuur van Togo te ontdekken.


Duurzaam reizen
Wij willen bijdragen aan verantwoord reizen en toerisme met aandacht voor mens en milieu. Onze waarden en principes zijn: blijf lokaal, eet lokaal, werk met lokale gidsen, behoud de cultuur en de natuurlijke omgeving. De excursies die we organiseren leveren altijd een bijdrage aan lokale ontwikkeling en    staan garant voor een unieke reiservaring. 

 
Meer informatie over Togo (in Nederlands en Frans):
- Visa via CIBT, de Togolese Ambassade in Brussel. Aan de grens regelen kan ook, verlenging ter plekke in Lomé te regelen binnen een week na aankomst.
 


Geen opmerkingen: